AFGELAST /GOSA E/Z MUSICAL ARTHUR EN MERLIJN DE TOVENAAR

Spannende, Humoristische Hippe en avontuurlijke familiemusical . Samen met Arthur en Merlijn de Tovenaar . Voorstelling voor jong en oud.

Locatie

Sleidinge 9940 Weststraat 341 CC de Stroming

Spannende, humoristische , hippe en avontuurlijke familiemusical samen met Arthur en Merlijn De Tovenaar. Arthur is op school het mikpunt van pesterijen en thuis kan hij niet overweg met stiefmoeder en stiefvader. Vaak droomt hij van zijn held: koning Arthur.In de stom wordt hij geraakt door de bliksem en als hij ontwaakt bevindt hij zich midden in het verhaal waarin hij samen met Arthur op zoek gaat naar het zwaard in de steen;

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
12.50

Storten voor 01/03/2020 het bedrag van 12,50 € per persoon op rekening BE57 8901 7440 6435 van GOSA Gezinsbond Gewest Eeklo-Zelzate .

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Voor praktische schikkingen graag Uw deelname eerst melden bij de GOSA -Verantwoordelijke :Georges De Roo op mail gosa@gezinsbondeeklozelzate.be of georgesderoo@skynet.be of telf 0495299554 ! met vermelding naam en voornaam , adres , telfoonnummer , lidnummer en aantal gewenste kaarten . Na contact bevestiging voor betaling . Kaarten zullen aan de inkombalie liggen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Do Mei 14
Locatie

Aalter